Pasveer hoorde in de rust van nederlaag koploper Ajax

6 december 2020, 09:26

Vitesse heeft zaterdagavond verzuimd om de koppositie te pakken in de Eredivisie. De Arnhemmers verloren mede door de rode kaart voor Idrissa Touré met 2-1 van PEC Zwolle en profiteerden daarom niet van de misstap van Ajax. "Als je een topploeg wil zijn, moet je deze wedstrijden winnen."

Dat vertelde Remko Pasveer tegenover Omroep Gelderland. Pasveer was eerlijk kritisch op het optreden van Vitesse. "Wij verdienden zeker niet om hier te winnen. We kregen geen grip en hadden niet de energie, dat was het grootste probleem", zag de captain. "Daarnaast durfde PEC wel te voetballen en kregen wij geen grip op ze. We hebben het gewoon niet goed gedaan."

Volgens de keeper was het geen excuus dat trainer Thomas Letsch wat wijzigingen had doorgevoerd in zijn elftal, om te rouleren. "De vervangers hebben ook kwaliteiten, daardoor hebben we niet verloren. Het maakt niet uit wie er speelt", zei Pasveer. "Dit is namelijk een leermoment voor ons. Dit hebben we nog niet meegemaakt dit seizoen, hoe we speelden bijvoorbeeld. Hier gaan we mee aan het werk en hopelijk komen we sterker terug, het wordt een interessante week."

Tegenover FOX Sports zei Pasveer ook nog dat Vitesse in de pauze – toen het nog op voorsprong stond – hoorde van de nederlaag van Ajax. Toch speelde dat volgens hem niet mee en was er geen extra druk. "Als je in de rust weet dat de nummer één heeft verloren, is dat heel frustrerend dat je uiteindelijk niet wint, maar dat wil niet zeggen dat we ons daardoor hebben laten (af)leiden."

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen