Tadic: "Misschien is het wel goed dat het gebeurt"

6 december 2020, 08:53

Dusan Tadic denkt dat de nederlaag van Ajax in eigen huis tegen FC Twente zaterdagavond de Amsterdammers nog meer op scherp zet voor de Champions League-ontmoeting met Atalanta Bergamo. De aanvoerder baalde uiteraard van het verlies, maar probeerde het ook van de positieve kant te blijven bekijken. "Misschien is het wel goed dat het gebeurt."

Dat zei hij tegenover AT5 na de nederlaag tegen FC Twente, voorafgaand aan het duel met Atalanta Bergamo. Qua veldspel zal het woensdagavond in elk geval véél beter moeten voor Ajax. "In de kleedkamer hebben we tegen elkaar gezegd 'kom op jongens we moeten beter'", aldus Tadic. "En dat begint bij mijzelf. Wij moeten met meer tempo, lef en positie spelen. Alles moest beter."

Ondanks de gelijkmaker na de pauze, zat er voor Ajax niet meer in dan het pijnlijke verlies. "Wij dachten dat we konden winnen, maar dan wordt het 1-2. Misschien is het goed dat dit gebeurt. We moeten volle bak woensdag", weet de Serviër over de belangrijke wedstrijd in de Champions League. "Dat is een belangrijke wedstrijd voor ons. We moeten die winnen en dat moet onze mentaliteit zijn."

Lees ook: Ten Hag trekt boetekleed aan: "Heel slechte prestatie"

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen