Boze Willem II-supporters halen verhaal na nederlaag in Sittard

5 december 2020, 23:20   Bijgewerkt: 5 december 2020, 23:32

Zo'n tachtig supporters van Willem II hebben zich vanavond verzameld bij het stadion van de club om de spelersbus op te wachten. Zij waren ontevreden over de prestaties van hun ploeg, waarvan de nederlaag tegen Fortuna Sittard (3-2) de druppel was. Onder meer Jordens Peters, Freek Heerkens en Pol Llonch stonden de boze supporters te woord.

Aanvoerder Peters zou het gesprek aan zijn gegaan met de supporters. Hij vertelde hen dat hij blij was dat ze er stonden en noemde het een 'signaal naar de spelersgroep'. "We realiseren nu weer waarom we het allemaal doen. Vorig seizoen stonden we nog op de vijfde plek. We weten ook niet wat ons nu allemaal overkomt. We hebben geen vertrouwen, dit voetbal vereist wat anders. Een aantal spelers is er niet zo bedreven in. Het zit ook zeker niet mee", citeerde het Brabants Dagblad. De krant schreef dat de fans 'tevreden waren met de uitleg, al bleef de teleurstelling groot'. 

De onvrede van de supporters kwam niet bepaald uit de lucht vallen. Willem II is met slechts acht punten uit elf wedstrijden aan een erg slecht seizoen bezig. De club won slechts twee wedstrijden en verloor er liefst zeven. Na de nederlaag tegen Fortuna Sittard, dat tot vanavond nog geen wedstrijd wist te winnen, naderen de Limburgers op twee punten. Willem II staat op de vijftiende plaats. 

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen