Hakimi bezorgt sterk Inter zege op Bologna

5 december 2020, 22:40

Dankzij twee goals van Achraf Hakimi heeft Inter de tweede plaats in de Serie A weer in handen. In eigen huis werd Bologna met 3-1 verslagen. Jerdy Schouten, ex-Excelsior, had bij de bezoekers een basisplaats.

Romelu Lukaku bezorgde Inter afgelopen week een zeer belangrijke zege in de Champions League op Borussia Mönchengladbach (2-3) en was ook tegen Bologna weer onmisbaar voor de ploeg van Antonio Conte. Al na een kwartier maakte de Belgische spits de openingstreffer door in twee instanties raak te schieten uit een voorzet van Ivan Perisic. Het was alweer zijn achtste treffer in negen competitieduels.

Inter had de controle in het Giuseppe Meazza en kwam nog voor de rust op 2-0. Hakimi werd diep gestuurd door Marcelo Brozovic, nam uitstekend aan en bleef koel in oog met Bologna-goalie Skorupski. In de tweede helft scoorde hij ook de 3-1, nadat Emanuel Vignato nog wat terug had gedaan. Hakimi scoorde zo voor het eerst in zijn carrière twee keer in een wedstrijd en schoot Inter daarmee persoonlijk naar de tweede plaats. AC Milan komt dit weekend nog in actie en heeft twee punten meer.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen