Ongeslagen koploper Atletico wint ook van Valladolid

5 december 2020, 21:04

Atletico Madrid blijft maar winnen in La Liga. In het Wanda Metropolitano zegevierden de Madrilenen dit keer met 2-0 tegen Valladolid. Invaller Marcos Llorente was de absolute smaakmaker bij Atletico met een goal en een assist.

Llorente kwam direct na de rust in de ploeg, want voor de onderbreking had Atletico het behoorlijk lastig met de nummer voorlaatst van Spanje. De ploeg van Diego Simeone wist geen gaatje te vinden in de muur van Valladolid. Ook Luis Suarez, teruggekeerd nadat hij eerder het coronavirus opliep, had het vizier niet op scherp staan. Het duurde dan ook even voordat de ban gebroken werd. Llorente had na tien minuten in de tweede helft een heerlijke steekpass in huis richting Kieran Trippier en de Engelse rechtsback vond Thomas Lemar voor de 1-0.

Diezelfde Trippier was ook bij de 2-0 de aangever, toen Llorente oog in oog met de doelman niet faalde. Met een wedstrijd minder staat Atletico nu aan kop van La Liga, met 26 punten uit tien duels. Woensdag wacht Atleti nog een belangrijk duel in de Champions League op bezoek bij RB Salzburg. In Oostenrijk hebben de Madrilenen aan een punt genoeg om zich te plaatsen voor de volgende ronde.

Pak 100x je inzet als PSV minimaal 2 keer scoort tegen Heerenveen!

Pak 100x je inzet als PSV minimaal 2 keer scoort tegen Heerenveen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen