Manchester United herstelt zich na rust bij West Ham

5 december 2020, 20:28

Manchester United heeft in de Premier League uitstekende zaken gedaan. Na een belabberde eerste helft herstelden The Red Devils zich na de rust bij West Ham United door doelpunten van Paul Pogba, Mason Greenwood en Marcus Rashford: 1-3. Donny van de Beek speelde niet zijn beste wedstrijd en werd in de rust naar de kant gehaald, net als Edinson Cavani.

West Ham presteert vooralsnog uitstekend dit seizoen en stond voorafgaand aan het duel zelfs zesde. De verschillen in de Premier League zijn momenteel echter zo klein, dat het als tiende genoteerde Manchester United met een punt minder, over The Hammers heen kon gaan bij een zege. Daar zag het er in het eerste bedrijf echter totaal niet naar uit. Tomas Soucek bracht de thuisploeg, onder het oog van beperkt publiek, op voorsprong nadat West Ham daarvoor al de nodige kansen had gemist. United kwam nauwelijks in het spelbeeld voor, dat met Rashford en Bruno Fernandes ook de nodige creativiteit miste. Zij kregen rust.

De twee kwamen direct na rust alsnog binnen de lijnen, want het draaide voor geen meter bij de ploeg van Ole Gunnar Solskjaer. Daarmee nam de dreiging van Manchester United toe en dat sorteerde na 65 minuten in de prachtige gelijkmaker van Pogba. De Fransman haalde van ver verwoestend uit en liet Fabianski kansloos: 1-1. Drie minuten daarna kwam United zelfs op voorsprong. Telles zette voor op Greenwood, die uit de draai knap raak schoot. Daarna bleef het dreigend en Rashford was uiteindelijk het eindstation na een vloeiende aanval: 1-3.

Door de zege in Londen klimt United maar liefst zes plaatsen, staat het vierde en zal de kritiek op Solskjaer weer even verstommen.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen