Juventus in stadsderby maar net langs Torino

5 december 2020, 19:58

In de Serie A is Juventus goed weggekomen tegen stadgenoot Torino. Door een kopbal van Leonardo Bonucci won De Oude Dame maar net: 2-1. Matthijs de Ligt maakte de negentig minuten vol bij de Italianen.

Waar Juventus in de Champions League al verzekerd is van de volgende ronde, kan het in de competitie nog geen hoge ogen gooien. In de vorige speelronde kwam het al niet verder dan 1-1 tegen Benevento en ook nu had de kwakkelende formatie van Andrea Pirlo alle moeite met stadgenoot Torino. In het Allianz Stadium kwamen de bezoekers zelfs op voorsprong. Na een hoekschop bleef de bal liggen voor Nicolas N'Koulou en hij schoot van dichtbij raak: 0-1.

Na de rust ging Juventus in de achtervolging en leek het via Juan Cuadrado succesvol. De Colombiaan schoot vanaf de rand van het strafschopgebied raak, maar omdat Leonardo Bonucci in de baan van het schot in buitenspelpositie stond, draaide de VAR de gelijkmaker terug. Die viel zo'n tien minuten alsnog via Weston McKennie. De Amerikaan maakte zo zijn eerste treffer voor Juventus. Het verzet van Torino was daarna gebroken en Juve rook bloed. Bonucci kopte uiteindelijk raak voor de 2-1, waardoor Juventus naar de tweede plaats stijgt in de Serie A.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen