Blunder Sevilla-keeper bezorgt Real Madrid overwinning

5 december 2020, 18:19

Eindelijk heeft Real Madrid weer eens drie punten gegrepen in La Liga. De club in crisis won al een maand geen wedstrijd meer in de competitie, maar heeft aan die beroerde reeks een einde gemaakt. Op visite bij Sevilla was één doelpunt voldoende: 0-1.

Sinds 31 oktober won Real geen wedstrijd meer in de competitie en dus moest er vandaag gewonnen worden bij de ploeg van Luuk de Jong. De Nederlander stond in de basis en deed één keer echt van zich spreken door met een omhaal Thibaut Courtois op de proef te stellen, maar de keeper keerde die inzet. De enige goal werd gemaakt door Vinicius Júnior, die scoorde nadat de anders zo betrouwbare keeper Yassine Bounou in de fout ging. Hij liet de bal los, waardoor Real kon juichen. In de tweede helft kon Sevilla, waar De Jong werd gewisseld, niet echt een vuist maken. Zodoende werd de wedstrijd niet echt de kraker waar zo op werd gehoopt.

Voor Real Madrid en Zinedine Zidane was dat goed nieuws, omdat de punten zeer welkom zijn. Real Madrid staat nu derde, met vier punten minder dan koploper Real Sociedad en drie minder dan Atlético Madrid. Die club heeft nog twee duels in te halen. Sevilla bezet de vijfde plek.

KNVB Bekerfinale: voorspel de winnaar en pak 100 keer je inzet!

KNVB Bekerfinale: voorspel de winnaar en pak 100 keer je inzet!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen