Dordrecht vindt met Zoutman (51) nieuwe hoofdtrainer

5 december 2020, 14:47   Bijgewerkt: 5 december 2020, 14:54

FC Dordrecht heeft een nieuwe trainer gevonden. De club gaat in zee met Jan Zoutman, die dinsdag voor het eerst op het trainingsveld zal staan bij de club. Het is aan de 51-jarige hoofdtrainer om de club weer verder omhoog te helpen in de Eerste Divisie. Er is sprake van een contract tot het einde van het seizoen.

Zoutman werkte eerder bij onder meer IJsselmeervogels, HFC Haarlem, Katwijk, Quick Boys en Jong FC Twente. Dordrecht heeft voor hem gekozen omdat de club verwacht dat hij jonge spelers beter kan maken. Directeur Hans de Zeeuw: "Het is een bewuste beslissing geweest om voor Jan te kiezen. We hebben nu behoefte aan evenwicht in de club en een nieuwe kijk op de samenstelling van de organisatie. Tot nu toe zijn de verwachtingen met de huidige selectie nog niet uitgekomen. De verbetering die in de laatste wedstrijden zichtbaar werden, moeten met Jan erbij verder uitgebouwd worden."

Dordrecht staat onderaan in de Eerste Divisie en nam onlangs afscheid van Harry van den Ham. Zoutman hoopt het goed te gaan doen bij de club. "Natuurlijk is het mooi voor mij om een nieuwe kans te krijgen, maar FC Dordrecht is ook zeker een mooie uitdaging. Het klikte ook meteen met de eerste kennismaking, zowel met Ben Kinds met wie ik het eerste contact had, als daarna met Hans de Zeeuw. Maar we kijken het eerst rustig aan hoe de samenwerking van beide kanten gaat bevallen. Daarom hebben we ook besloten om tot het eind van dit seizoen te tekenen."

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen