Anonieme AZ-spelers: "Domme actie van de trainer"

Anonieme AZ-spelers: "Domme actie van de trainer"

5 december 2020 – Anoniem hebben enkele spelers van AZ hun reactie gegeven op het ontslag van trainer Arne Slot bij AZ. De spelers van de eerste selectie balen van het vertrek van de geliefde trainer, maar spreken ook van een onhandige actie van de coach om achter de rug van de club op met Feyenoord te onderhandelen."Ongekend wat er gebeurd is", zegt een speler die niet met naam en toenaam wil worden genoemd, tegen De Telegraaf. "Het is enorm balen, want Slot is wel een vreselijk goede trainer. Ik vind het heel jammer dat hij weggaat, maar ik begrijp de reactie van de directie heel goed. Het is een domme actie van de trainer geweest", zegt de anonieme speler.

Een andere, volgens De Telegraaf 'oudere speler' doet ook zijn verhaal. "Een ontslag komt zelden op een goed moment, maar dít is wel een zeer belabberde timing. We zitten in een belangrijke week, waarin we van Groningen moeten winnen om onze opmars naar boven voort te kunnen zetten. En donderdag moeten we in Kroatië Europese kwalificatie afdwingen. Dit leidt enorm af."

Weer een ander geeft anoniem een reactie via WhatsApp. 'Ik hou het even kort amigo, want we moeten het veld op. Pascal neemt het over van Arne. Er moet getraind worden, want we hebben morgen gewoon een wedstrijd. Zo is het gewoon', schrijft hij richting de verslaggever van het dagblad.

gerelateerd

Meer nieuws

  1. donderdag 21 januari 2021

  2. woensdag 20 januari 2021