Waarom Feyenoord de grote winnaar is van de Slot-soap

5 december 2020, 11:46   Bijgewerkt: 5 december 2020, 13:13

Arne Slot is zaterdag officieel vertrokken bij AZ. Gesprekken, al dan niet in een vergevorderd stadium, met Feyenoord werden de oefenmeester fataal, ondanks zijn successen in Alkmaar. Met de breuk in Noord-Holland zitten de grote winnaars vooral in Rotterdam-Zuid.

Want hoewel de interesse en gesprekken met Slot vermoedelijk zo concreet zijn geweest als Feyenoord Transfermarkt vrijdagochtend plots meldde, stond de oefenmeester nog altijd gewoon onder contract bij AZ. Dus bij een vertrek had de Stadionclub de portemonnee moeten trekken. Bovendien is de oefenmeester ook per direct beschikbaar, mocht dat om welke reden dan ook nodig zijn in De Kuip.

Daarnaast betekent het vertrek van Slot bij in Alkmaar een behoorlijke verandering bij AZ, toch een van de concurrenten van Feyenoord. Welke uitwerking dat heeft op de sportieve resultaten, die onder de vertrokken oefenmeester toch erg goed waren, is onduidelijk. Met Jonas Svensson en Jordy Clasie heeft AZ bovendien twee transfervrije spelers, aan wie Slot mogelijk eerder kan denken dan gedacht door zijn voortijdige vertrek - mocht de overgang naar Feyenoord rondkomen. Dat door de Slot-soap er onrust is bij de concurrentie én dat de gedroomde coach opeens gratis en per direct beschikbaar is, maakt Feyenoord onbedoeld 'de grote winnaar' van deze krankzinnige ontwikkelingen.

KNVB Bekerfinale: voorspel de winnaar en pak 100 keer je inzet!

KNVB Bekerfinale: voorspel de winnaar en pak 100 keer je inzet!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen