Zlatan: "Ik probeer altijd het tegendeel te bewijzen"

5 december 2020, 10:40

Zlatan Ibrahimovic is dit seizoen dé revelatie in de Serie A. De 39-jarige spits is de dragende kracht bij AC Milan, dat momenteel knap lijstaanvoerder is in Italië. De momenteel geblesseerde aanvaller is zelf overigens niet verbaasd dat hij het ook op 39-jarige leeftijd nog kan laten zien.

Ibrahimovic werd gesterkt door de negatieve reacties die loskwamen toen hij LA Galaxy verruilde voor AC Milan. Critici bestempelden hem als te oud. "Als iedereen zegt dat het onmogelijk is, raak ik extra geprikkeld. Het is mooier om een team terug te brengen naar de top dan naar een topteam te gaan." Hij rekende al eerder af met vooroordelen. "Toen ik bij Manchester United tekende, werd gezegd dat het tempo van de Premier League te hoog voor me zou zijn. Ik probeer altijd het tegendeel te bewijzen", aldus de Zweed in gesprek met Sky Sports.

Dat doet hij momenteel ook weer met AC Milan, waar hij de koppositie bezet. "Het team is hongerig, maar we hebben geen doelstellingen. We hebben een jonge ploeg die het niet gewend is om mee te doen om prijzen." Toch durft Ibrahimovic een ambitie uit te spreken. "We kunnen zeker meedoen voor Champions League-kwalificatie."

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen