'Van Hooijdonk in belangstelling drie Engelse clubs'

5 december 2020, 08:38   Bijgewerkt: 5 december 2020, 08:47

Sydney van Hooijdonk staat in de belangstelling van diverse Engelse clubs uit de Championship. De nog altijd pas twintigjarige spits maakt dit seizoen indruk namens NAC in de Eerste Divisie, maar verloor desondanks zijn basisplaats aan Mario Bilate. In de winterstop kan de zoon van Pierre van Hooijdonk zijn reserverol al ontvluchten.

Mogelijk doet hij dat naar een club waar zijn vader in het verleden al acteerde. Volgens Sky Sports is Nottingham Forest een van de drie geïnteresseerde clubs. Pierre van Hooijdonk kende tussen 1997 en 1999 succesvolle jaren bij Nottingham. Met dat perspectief hoopt de club de zoon van de voormalig topschutter binnen te kunnen hengelen.

Ook Sheffield Wednesday en Swansea City hebben de spits op de korrel. Dat is ook niet opvallend, aangezien Van Hooijdonk acht keer trefzeker was in twaalf optredens namens NAC. Bovendien heeft hij nog altijd een aflopend contract in Breda, hoewel beide partijen enkele maanden geleden de intentie uitspraken voor een langere verbintenis te willen gaan.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen