Koeman blij met Griezmann: "Geweldige speler"

Koeman blij met Griezmann: "Geweldige speler"

4 december 2020 – Ze hadden wat tijd nodig om zich aan te passen bij FC Barcelona, maar inmiddels leggen Antoine Griezmann en Ousmane Dembélé uitstekende prestaties op de mat. De aanvallers maken de laatste weken indruk, maar desondanks houdt Koeman zijn ogen en oren open voor de komst van een andere superster.Koeman is op de persconferentie in aanloop naar het duel met Cádiz vooral te spreken over de fysieke gesteldheid van Dembélé. "Hij is qua fitheid in zijn beste vorm van het seizoen en krijgt ook steeds meer zelfvertrouwen. Hij is weer gelukkig. Jullie kunnen denk ik wel zien dat ik ook enorm blij met hem ben." De Fransman kreeg een basisplaats tegen Atlético Madrid en in de Champions League tegen Ferencváros.

Ook over de inbreng van Antoine Griezmann is hij tevreden. De Franse spits had veel tijd nodig om zich aan te passen in Camp Nou. "Hij is een geweldige speler die op vele posities kan spelen. Hij heeft het lastig gehad, maar is hard blijven werken. Hij kan goed samenspelen met Martin Braithwaite, maar dat ligt niet alleen aan Braithwaite. Het komt meer door zijn eigen zelfvertrouwen."

Deze week voedde Neymar de geruchten om terug te keren bij FC Barcelona. De aanvaller van Paris Saint-Germain gaf aan dolgraag weer samen te willen spelen met Lionel Messi. "Ik houd er niet van om individueel over spelers te spreken, maar natuurlijk wil je de beste spelers ter wereld bij deze club hebben", aldus Koeman. "Daar moet je altijd naar streven.'

gerelateerd

Meer nieuws

  1. woensdag 27 januari 2021

  2. dinsdag 26 januari 2021