Goudhaantje Malen: "We liepen op onze laatste benen"

3 december 2020, 23:54

Met de winnende treffer groeide Donyell Malen uit tot de man van de wedstrijd tegen Granada. Met zijn treffer hielp hij de Eindhovenaren hoogstpersoonlijk aan een plek in de volgende ronde van de Europa League. PSV profiteerde optimaal van de 2-1 nederlaag van concurrent PAOK op bezoek bij hekkensluiter Omonia. Daar was Malen logischerwijs dolblij mee.

Malen verscheen na afloop met een brede glimlach voor de camera van RTL 7. "Het is een hele mooie avond. We hebben heel hard gewerkt en gelukkig hebben we gewonnen. De eerste helft was goed, maar de tweede helft werd het een heel andere wedstrijd. We hebben keihard gevochten, we liepen op onze laatste benen. Na het laatste fluitsignaal hoorde ik ineens dat PAOK had verloren. Dat was een mooi moment."

PSV maakte het Granada enorm moeilijk in Spanje. Het Eindhovense strijdplan werkte uitstekend. "We hielden de bal goed in de ploeg. We wisten dat zij het midden dicht hielden en wij gevaar moesten stichten vanaf de zijkanten." Voor Granada deed de nederlaag overigens geen pijn. Omdat PAOK verloor, is ook Granada namelijk zeker van een plek in de volgende ronde.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen