Berghuis baalt van blessures: "Daarmee missen we ook kwaliteit"

3 december 2020, 21:57

Steven Berghuis baalde van het optreden van zijn Feyenoord tegen Dinamo Zagreb. De Rotterdammers gingen in de eigen Kuip met 0-2 onderuit en moesten opnieuw een dreun incasseren in de Europa League. Desondanks is het Europese avontuur van Feyenoord wonderwel nog niet voorbij. Daar is ook Berghuis verbaasd over.

"We hebben alles nog in eigen hand, moet je nagaan", aldus de teleurgestelde Berghuis na afloop tegen FOX Sports. Met die laatste woorden bedoelde hij dat het bijzonder is dat zijn ploeg nog altijd niet geëlimineerd is. Met een zege op Wolfsberger plaatst Feyenoord zich volgende week zelfs voor de knock-outfase. "Het is nog niet bepaald een denderende campagne. Je mag meer van ons verwachten."

Toch ziet ook Berghuis een reden waarom zijn ploeg geen potten kan breken. "We missen vandaag wel erg veel spelers. Daarmee missen we ook kwaliteit. Misschien is de grootste vaardigheid van een speler wel zijn beschikbaarheid." Tot overmaat van ramp zag Feyenoord tegen Dinamo ook Bryan Linssen wegvallen. Hij meldt zich in de ziekenboeg, waar onder meer Nicolai Jørgensen, Leroy Fer, Justin Bijlow en Luis Sinisterra al zitten.

Manchester City - Real Madrid: Win 100 keer je inzet als Manchester City wint!

Manchester City - Real Madrid: Win 100 keer je inzet als Manchester City wint!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen