Zege Wolfsberger in Rusland komt Feyenoord goed uit

3 december 2020, 20:55

Ondanks de nederlaag tegen Dinamo Zagreb heeft Feyenoord overwintering in de Europa League nog in eigen hand. Om de knock-outfase te bereiken moeten de Rotterdammers volgende week winnen van Wolfsberger. De Oostenrijkse club nam donderdagavond de tweede plek in Groep K over door met 0-1 te winnen bij CSKA Moskou.

Het enige doelpunt van de wedstrijd werd halverwege de eerste helft gemaakt. Met een schot vanaf een meter of 25 werd Dario Vizinger de matchwinner. Het fraaie afstandsschot zeilde via de onderkant van de lat achter CSKA-doelman Igor Afinkeev. De Russen slaagden er niet in langszij te komen en zijn derhalve na vijf wedstrijden uitgeschakeld in de Europa League. Had CSKA gewonnen van Wolfsberger, dan had Feyenoord overwintering niet meer in eigen hand gehad.

Wolfsberger heeft door de zege in Rusland de beste papieren om als nummer twee van Groep K door te stoten naar de laatste 32 van de Europa League. De Oostenrijkers hebben volgende week tegen Feyenoord aan een gelijkspel genoeg om te overwinteren. Voor Feyenoord telt alleen de zege in Oostenrijk.

Lees ookZwak Feyenoord verliest van Dinamo na discutabele momenten

Pak 100x je inzet als PSV minimaal 2 keer scoort tegen Heerenveen!

Pak 100x je inzet als PSV minimaal 2 keer scoort tegen Heerenveen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen