Wriedt staat voor langverwacht debuut voor Willem II

3 december 2020, 18:32

Kwasi Wriedt maakt zaterdag mogelijk zijn langverwachte officiële debuut voor Willem II. De 26-jarige Duitse spits maakt tegen Fortuna Sittard voor het eerst deel uit van de wedstrijdselectie van de Tilburgers. Door een voetblessure stond Wriedt de voorbije maanden aan de kant.

Willem II nam Wriedt afgelopen zomer over van Bayern München. De Tilburgers maakten de komst van de Ghanese Duitser in januari al wereldkundig. In de voorbereiding op het huidige seizoen brak Wriedt in een oefenwedstrijd een middenvoetsbeentje in zijn linkervoet, waardoor hij lange tijd uit de roulatie was.

Trainer Adrie Koster is blij dat hij eindelijk een beroep kan doen op Wriedt. "Die jongen maakt een heel goede indruk op de training. Ik denk dat hij het elftal een boost kan geven, al is het maar voor een halfuur. Hoe fit hij is? Hij gaat niet beginnen, maar afhankelijk van hoe de wedstrijd verloopt kan hij minuten maken", zegt hij via de officiële Willem II-kanalen.

Naast Wriedt zit ook doelman Robbin Ruiter weer bij de wedstrijdselectie. De zaterdag geblesseerd geraakte Miquel Nelom ontbreekt tegen Fortuna.

KNVB Bekerfinale: voorspel de winnaar en pak 100 keer je inzet!

KNVB Bekerfinale: voorspel de winnaar en pak 100 keer je inzet!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen