Spelers PSG hopen op Messi: "Met open armen ontvangen"

3 december 2020, 14:34

Neymar heeft de wens om na dit seizoen weer samen te spelen met Lionel Messi. Omdat de Argentijn een aflopend contract heeft bij FC Barcelona, lijkt Paris Saint-Germain de meest logische club om dat voor elkaar te krijgen. Leandro Paredes zou het fantastisch vinden als Messi komt.

Paredes kent Messi goed van de nationale ploeg van Argentinië. "Messi naar Parijs? Ik hoop het zo", zegt de middenvelder tegen ESPN. "We willen allemaal dat hij komt, maar het is zijn keuze. We hebben een geweldige selectie met goede spelers en goede mensen. Ik hoop dat Lionel de beste keuze maakt voor zichzelf, maar het is duidelijk dat we hem met beide armen ontvangen."

Neymar sprak na het met 1-3 gewonnen duel met Manchester United soortgelijke teksten. De Braziliaan vertrok in 2017 bij FC Barcelona en daarmee kwam ook de samenwerking met Messi ten einde. "Wat ik het liefste wil, is weer samenspelen met Messi", sprak de Braziliaan tegen bovengenoemd medium. "Het is genieten om met hem om het veld te staan. Als hij op mijn plek wil spelen, vind ik dat prima. Maar ik wil graag weer met hem spelen volgend jaar, dat is zeker. We moeten dat gaan regelen voor komend seizoen."

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen