Ten Hag gunt Hake eerlijke kans: "Ik hoop op geduld"

3 december 2020, 13:22   Bijgewerkt: 3 december 2020, 13:31

Erik ten Hag heeft uiteraard meegekregen dat René Hake in ieder geval tot de winterstop de trainer is van FC Utrecht. De coach van Ajax hoopt dat zijn voetbalvriend indruk gaat maken en de vaste trainer van de Domstedelingen wordt.

"René is goed, maar ook geen tovenaar", vertelt Ten Hag aan Voetbal International. Hij vindt het mooi om te zien dat zijn voormalig collega nu als trainer werkt bij zijn oude club. De twee werkten eerder samen bij FC Twente en bouwden een vriendschap op. "Ik hoop dat FC Utrecht geduld heeft. Als hoofdtrainer moet je gewoon leveren. Moeilijk programma of niet. Maar mensen als Frans van Seumeren, Jordy Zuidam en de raad van commissarissen moeten door bepaalde zaken heen kunnen kijken. Ze moeten kijken naar wat hij levert en wat daaruit nog kan voortgroeien."

Afgelopen weekend noteerde Utrecht met Haké de eerste opsteker, door bij Feyenoord gelijk te spelen. "Ik denk dat hij het schip vlot kan trekken", stelt Ten Hag. "René is goed, maar ook geen tovenaar. Je kan niet in zes weken tijd wonderen verwachten. Utrecht moet hem wel een eerlijke kans geven."

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen