BVB zeker van overwintering na gelijkspel, Lazio nog niet

2 december 2020, 23:10

Borussia Dortmund heeft zich woensdagavond weten te kwalificeren voor de knock-outfase van de Champions League. Een 1-1 gelijkspel tegen SS Lazio was daarvoor genoeg. Op het andere veld in groep F won Club Brugge met 3-0 van Zenit, onder meer door een goal van Noa Lang.

Dortmund moest het tegen Lazio stellen zonder toptalenten Erling Haaland en Jadon Sancho. Desalniettemin kwam de ploeg kort voor rust wel op voorsprong. Raphael Guerreiro maakte de treffer. Een benutte strafschop van Ciro Immobile bracht Lazio in de tweede helft weer op gelijke hoogte. Bij 1-1 bleef het ook, een stand waar Dortmund mee zal kunnen leven. De ploeg kan door het betere onderling resultaat niet meer worden ingehaald door nummer drie Club Brugge. Dat geldt wel voor SS Lazio, dat slechts twee punten meer heeft en in de slotwedstrijd van de poule bezoek krijgt van de Belgen. 

Lang trefzeker bij winnend Club Brugge

Club Brugge zelf wist namelijk wel te winnen. Het kreeg in eigen huis bezoek van Zenit Sint-Petersburg, dat met één punt alleen nog kans maakte op een ticket in de Europa League, maar daar een overwinning voor nodig had. Dat lukte de Russen niet: Brugge won met 3-0, waarbij Noa Lang - die in de basis begon - de laatste treffer maakte.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen