Mogelijk slecht nieuws voor Ajax: Neres met onderbeen in brace

2 december 2020, 18:55   Bijgewerkt: 2 december 2020, 19:08

David Neres lijkt een blessure te hebben overgehouden aan het Champions League-duel in Liverpool van dinsdagavond. De Braziliaan werd tien minuten voor tijd naar de kant gehaald en leek daarbij wat moeilijk te lopen. Een dag later deelde hij op Instagram een foto van zijn onderbeen in een brace.

Nog onduidelijk is wat er precies aan de hand is met de aanvaller en hoe lang Ajax hem zal moeten missen. Dat Ajax nog niks bekend heeft gemaakt, is volgens clubwatcher Freek Jansen goed nieuws. "Ik denk dat geen nieuws goed nieuws is", zei hij in de Pak Schaal Podcast van Voetbal International. "Zolang Ajax niet meldt dat hij er een tijdje uit is, zal het wel meevallen. Dinsdagavond waren ze laat terug in het hotel. Woensdagochtend vlogen ze weer terug naar Nederland, dus het zal woensdag wel ergens onderzocht worden.

In het heenduel tegen Liverpool zag Ajax Mohammed Kudus ook al uitvallen. Hij ligt er nog altijd uit met een meniscusblessure. Naast Neres is Kudus het enige blessuregeval bij de Amsterdammers. 

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen