Aangeboden door

Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 18+

'Siem de Jong vrijdag gepresenteerd bij Heerenveen'

'Siem de Jong vrijdag gepresenteerd bij Heerenveen'

Stort 20 euro bij Jacks.nl en ontvang 5 gratis WK weddenschappen t.w.v. €10!
Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 18+

2 december 2020 – Siem de Jong wordt vrijdag gepresenteerd als nieuwe aanwinst van sc Heerenveen. Dat meldt althans supportersplatform FeanOnline. Eerder meldde Voetbal International al dat club en speler in gesprek waren, maar technisch manager Gerry Hamstra wilde dat nog niet bevestigen.

De Jong staat momenteel nog onder contract bij het Amerikaanse FC Cincinnati, waar Jaap Stam hoofdtrainer is. In november werd echter al bekend dat hij op 1 januari 2021, wanneer zijn contract afloopt, zal vertrekken bij de club. FeanOnline meldt dat De Jong in de winterstop zal aansluiten bij sc Heerenveen, wat eerder ook al bevestigd werd door Hamstra. "Je weet dat we met lijsten werken, waarop interessante namen staan. Maar wat we ook gaan doen: dat zou voor de winterstop zijn", zei hij een week geleden tegen Omrop Fryslân.

"Het is een grote naam in Nederland, dat is wel duidelijk. Hij is kampioen geworden met Ajax en heeft internationaal gespeeld", was alles wat Hamstra toen over De Jong kwijt wilde. Duidelijk was in ieder geval al dat de Friezen zich willen versterken. De club is ook nog altijd op zoek naar een reservedoelman achter Erwin Mulder. De Poolse Kamil Miazek - ooit spelend in de jeugdopleiding van Feyenoord - was al op proef, maar kon geen contract afdwingen. 

Voor zijn vertrek naar Cincinnati begin 2020 speelde De Jong voor Ajax (drie periodes), PSV , Newcastle United en Sydney FC. Ook kwam hij zes keer uit voor Oranje, waarin hij twee keer scoorde. 

Lees ook: Siem de Jong pas optie voor winter, goalie Miazek afgetest

Op naar de kwartfinale: zet één euro op Nederland en win zaterdag €50,00!

Tegen Senegal en Qatar konden honderden Nederlanders al vijftig euro bijschrijven, maar ook tegen de USA kan het weer. Jacks pakt wederom uit met een leuke actie voor nieuwe spelers. Zet je één euro op Nederland dan win je vijftig euro bij winst!

Lees meer ...

Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 18+

STORT €20 EN ONTVANG
5 FREE WK BETS VAN €10! Meld je aan

Reacties

gerelateerd