PEC Zwolle houdt ook talentvolle Huiberts langer binnenboord

PEC Zwolle houdt ook talentvolle Huiberts langer binnenboord

2 december 2020 – PEC Zwolle heeft het contract van Dean Huiberts woensdagmiddag opengebroken en verlengd tot de zomer van 2025. De twintigjarige middenvelder debuteerde vorig seizoen in de hoofdmacht van de Zwollenaren en is inmiddels een vaste waarde geworden in de ploeg van trainer John Stegeman."Het openbreken en verlengen van mijn contract is een prachtig signaal dat PEC Zwolle afgeeft", aldus Huiberts op de clubwebsite. "De club heeft mij de kans gegeven om te debuteren op het hoogste niveau van Nederland en daar ben ik nog steeds heel dankbaar voor." Huiberts speelde dit seizoen al negen competitiewedstrijden namens de club uit Overijssel.

Vorige week verlengde ook Huiberts ploeggenoot en goede vriend Eliano Reijnders (20) zijn contract bij PEC. "De afgelopen periode heb ik mezelf verder ontwikkeld tot waar ik nu sta, maar ik ben nog lang niet klaar hier. Daarom ben ik heel blij dat ik, net als Eliano, mijn contract heb kunnen verlengen tot de zomer van 2025."

Technisch manager Mike Willems is blij dat hij opnieuw een slag heeft kunnen slaan. "Dean heeft zich in anderhalf jaar tijd ontzettend goed doorontwikkeld. Hij is sterk, balvast en een noeste werker op het middenveld. Een speler die het publiek graag ziet. Ik wens Dean veel succes de komende jaren en hoop dat hij zich nog verder mag door ontwikkelen in het blauw en wit."

gerelateerd

Meer nieuws

  1. vrijdag 15 januari 2021

  2. donderdag 14 januari 2021