Advocaat ziet Malacia en Toornstra terugkeren op trainingsveld

Advocaat ziet Malacia en Toornstra terugkeren op trainingsveld

2 december 2020 – Tyrell Malacia en Jens Toornstra hebben woensdagochtend hun gezicht laten zien op de training van Feyenoord. Het is echter de vraag of zij donderdag in actie kunnen komen tegen Dinamo Zagreb, dat in de Europa League op bezoek komt in Rotterdam. Dat meldt RTV Rijnmond.Malacia is herstellende van een heupblessure en stond de afgelopen weken buitenspel. De rentree van de linkspoot betekent goed nieuws voor Advocaat, die ook linksback Ridgeciano Haps moet missen. Daarom speelden onder meer Lutsahrel Geertruida en George Johnston noodgedwongen op die positie.

Toornstra viel vorige week op bezoek bij CSKA Moskou uit en liet het duel met FC Utrecht van afgelopen zondag schieten. Hij lijkt fit genoeg om tegen Dinamo Zagreb wel in actie te komen, al is het de vraag of dat vanaf de aftrap is. Volgens RTV Rijnmond hoopt Advocaat het middenveld te vormen met Mark Diemers, Orkun Kökcü, João Teixeira en Toornstra.

Feyenoord kan in de eigen Kuip goede zaken doen tegen de Kroaten, maar de Rotterdammers missen nog altijd een groot aantal spelers. Bart Nieuwkoop en Nicolai Jørgensen zijn geschorst, terwijl Justin Bijlow, Luis Sinisterra, Christian Conte, Róbert Bozeník, Leroy Fer en Sven van Beek nog geblesseerd zijn. Fer en Van Beek hebben de groepstraining inmiddels wel hervat.

gerelateerd

Meer nieuws

  1. woensdag 27 januari 2021

  2. dinsdag 26 januari 2021