Transferdoelwit Taabouni: "Doel om het eerste van AZ te halen"

Transferdoelwit Taabouni: "Doel om het eerste van AZ te halen"

2 december 2020 – Mohamed Taabouni is niet van plan om AZ deze winter zomaar te verlaten. De talentvolle middenvelder wordt door Voetbal International gelinkt aan een transfer naar het buitenland, maar de jongeling richt zich voorlopig op de Alkmaarders."Ik heb de verhalen inderdaad ook gelezen", vertelt Taabouni voor de camera van FOX Sports. "Nu speel ik bij AZ en ik heb het hier naar mijn zin. Het is mijn doel om het eerste van AZ te halen. Natuurlijk denk ik wel na over mijn toekomst." Tot dusver kwam Taabouni een keer uit namens de hoofdmacht van AZ.

Volgens VI azen clubs uit Spanje en Italië op de diensten van Taabouni, die in Alkmaar vastligt tot de zomer van 2022. "Ik denk dat de club vertrouwen in me heeft. Niets is uitgesloten in het voetbal, maar zoals ik me nu voel wil ik hier gewoon doorbreken in het eerste. Je weet nooit wat er kan gebeuren, maar zoals ik het zie moet dat goed gaan komen."

De achttienjarige jeugdinternational moet het dit seizoen voornamelijk doen met wedstrijden bij Jong AZ. In de Eerste Divisie was hij al zeven keer trefzeker in twaalf wedstrijden. Trainer Arne Slot had hem nog niet nodig bij de hoofdmacht. Eind 2019 debuteerde Taabouni in het eerste; toen werd er in de KNVB Beker met 3-0 gewonnen van Groene Ster.

gerelateerd

Meer nieuws

  1. woensdag 27 januari 2021

  2. dinsdag 26 januari 2021