Speculeren over opvolging van Advocaat is begonnen

Speculeren over opvolging van Advocaat is begonnen

2 december 2020 – Feyenoord maakte dinsdagavond bekend dat Dick Advocaat na dat seizoen vertrekt. Nu duidelijk is dat de Rotterdamse club een nieuwe trainer krijgt, is het speculeren over de opvolging van Advocaat begonnen. Ook het Algemeen Dagblad doet een duit in het zakje.Volgens de krant heeft technisch directeur Frank Arnesen een tijdje geleden zijn landgenoot Kasper Hjalmund gepolst. De 48-jarige oefenmeester werd afgelopen zomer aangesteld als bondscoach van Denemarken en is, normaal gesproken, niet beschikbaar.

Lees ookAdvocaat belooft ditmaal écht te stoppen als clubtrainer

Dan is er nog Dirk Kuijt. Hem is de belofte gedaan dat hij ooit trainer van Feyenoord wordt. Voetbal International schreef dinsdag dat Arnesen niet van plan is die belofte te breken. Het hoofdtrainerschap bij Feyenoord lijkt echter te vroeg te komen voor de voormalig aanvaller.

Volgens het AD is Arnesen gecharmeerd van Wim Jonk, voormalig hoofd jeugdopleiding van Ajax en tegenwoordig trainer van FC Volendam. Wat tegen hem spreekt is dat hij nog nooit een club op het hoogste niveau heeft getraind. Jon Dahl Tomasson wel. De huidige trainer van Malmö FF zou op het lijstje van Arnesen kunnen passen, denkt het dagblad.

Lees ookTomasson bouwt trainerscarrière op: "Zonder Hollandse ziekte"

gerelateerd

Meer nieuws

  1. zondag 17 januari 2021