Ajax begint met Álvarez, Alisson ontbreekt bij Liverpool

1 december 2020, 19:43   Bijgewerkt: 1 december 2020, 20:50

Ajax-trainer Erik ten Hag heeft een verrassing uit de hoge hoed getoverd voor de uitwedstrijd tegen Liverpool dinsdagavond. De uit beeld geraakte Edson Álvarez heeft een basisplaats op het middenveld van de Amsterdammers, die met de punt naar achteren beginnen. Zakaria Labyad en Lassina Traoré beginnen zodoende op de bank, Antony en David Neres staan voorin met Dusan Tadic.

Verder is Daley Blind fit genoeg om aan de aftrap te verschijnen tegen Liverpool, waardoor hij samen met Perr Schuurs, Noussair Mazraoui en Nicolas Tagliafico de verwachte achterhoede vormt. Op het middenveld staan naast Álvarez uiteraard ook Davy Klaassen en Ryan Gravenberch. Naast Labyad en Traoré zitten ook Maarten Stekelenburg, Kjell Scherpen, Jurriën Timber, Sean Klaiber, Klaas-Jan Huntelaar, Quincy Promes, Jurgen Ekkelenkamp en Lisandro Martínez op de bank.

Aan de kant van Liverpool zijn er weinig verassingen, op de afwezigheid van keeper Alisson – die in Amsterdam ontbrak en werd vervangen door Adrián, nu op de bank – na. Roberto Fimino zit wel op de bank bij Liverpool, wat niet voor Alisson geldt. Ook hij is uitgevallen met een blessure. Thiago, Alex Oxlade-Chamberlain, Virgil van Dijk, Joe Gomez, Trent Alexander-Arnold, Xherdan Shaqiri en James Milner ontbreken eveneens op Anfield. Caoimhin Kelleher maakt zijn debuut in de Champions League.

Opstelling Ajax: Onana; Mazraoui, Schuurs, Blind, Tagliafico; Klaassen, Alvarez, Gravenberch; Antony, Tadic, Neres

Opstelling Liverpool: Kelleher; Williams, Matip, Fabinho, Robertson; Wijnaldum, Jones, Henderson, Salah, Mané, Diogo Jota

KNVB Bekerfinale: voorspel de winnaar en pak 100 keer je inzet!

KNVB Bekerfinale: voorspel de winnaar en pak 100 keer je inzet!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen