Pot en Petrovic na Advocaat in de zomer ook bij Feyenoord weg

1 december 2020, 19:20

Niet alleen Dick Advocaat, maar ook diens assistent-trainer Cor Pot (69) zal na dit seizoen bij Feyenoord vertrekken. De rechterhand van Advocaat heeft zijn toekomst in De Kuip verbonden aan die van De Kleine Generaal, die na dit seizoen definitief vertrekt. Voor Pot – naar eigen zeggen ook Zeljko Petrovic (55) – geldt dus hetzelfde.

Dat vertelt Pot tegenover RTV Rijnmond. "Als Dick gaat, dan ga ik ook. We zijn één met elkaar", licht Pot toe tegenover het regionale medium. In het kielzog van Advocaat kwam Pot – die bij verschillende clubs al meermaals samenwerkte met Advocaat – ook over naar Feyenoord. Petrovic werd afgelopen zomer toegevoegd aan de technische staf als de vervanger van de naar FC Cincinnati vertrokken Saïd Bakkati en heeft een eenjarige verbintenis. "Ik ben samen met Advocaat gekomen. Hij heeft mij specifiek gevraagd. Dan is het netjes en normaal dat ik dan ook ga", aldus Petrovic.

Dat geldt overigens niet voor John de Wolf (57). Hij was al langer in gesprek met Feyenoord over een dienstverband, nog voor Advocaat in De Kuip belandde. Recent verlengde hij bovendien zijn contract tot en met 2022 en ligt dus ook nog langer vast bij Feyenoord.

Lees ookFeyenoord en Advocaat (73) na dit seizoen uit elkaar!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen