De Jong en Ocampos twijfelgevallen bij Sevilla voor Chelsea-thuis

1 december 2020, 17:19

Luuk de Jong moet mogelijk het belangrijke duel in de Champions League tegen Chelsea woensdagavond missen. De Nederlandse spits ontbrak op de training dinsdag bij Sevilla en is een twijfelgeval. In het treffen met The Blues staat de koppositie op het spel in Groep E: zowel Sevilla als Chelsea zijn al geplaatst, het gaat nog om de groepswinst.

Dat heeft manager Julen Lopetegui laten weten tijdens de persconferentie. De Jong is niet het enige twijfelgeval bij Sevilla, ook achter de inzetbaarheid van Lucas Ocampos – een van de absolute sterkhouders van het elftal – staat een groot vraagteken. De Argentijn speelde afgelopen weekend tegen SD Huesca het volledige due nogl mee, terwijl De Jong een kwartier voor tijd werd vervangen.

Beide teams staan na vier wedstrijden op tien punten en zijn al verzekerd van overwintering in het miljardenbal. Omdat de vorige ontmoeting in 0-0 eindigde en het doelsaldo van Chelsea een stuk beter is, moet Sevilla winnen om de koppositie over te nemen. Mogelijk moet het dat dus wel doen zonder De Jong en Ocampos.

KNVB Bekerfinale: voorspel de winnaar en pak 100 keer je inzet!

KNVB Bekerfinale: voorspel de winnaar en pak 100 keer je inzet!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen