De Graafschap predikt rust: "Geen gekke dingen doen"

1 december 2020, 16:21

De Graafschap en SC Cambuur waren vorig seizoen hard op weg naar promotie, maar waar de Leeuwarders de boel weer aardig op de rit lijken te hebben, is dat voor De Superboeren een iets ander verhaal. Met vier nederlagen (waaronder een 2-5 en 7-3) staat de ploeg weliswaar bovenin, maar zeker niet boven veel andere concurrenten en vorig seizoen werd er slechts eenmaal verloren. Toch proberen ze in Doetinchem de rust te bewaren.

Dat verzekert technisch manager Peter Hofstede (foto) over de situatie bij De Graafschap, ondanks het verlies bij FC Eindhoven (3-2). "We zijn aan onze stand verplicht dit soort wedstrijden te winnen en ik snap de teleurstelling van de supporters ook heel goed", aldus Hofstede tegenover Omroep Gelderland. Eerder gaf Ralf Seuntjens aan dat het veldspel van De Graafschap ook echt beter moest worden dan de laatste weken het geval was. Hofstede vergelijkt met vorig seizoen: "Nu hebben we ook alweer 28 punten, dat zijn er maar twee minder dan vorig seizoen."

Ook voorzitter Martin Mos raakt niet in paniek. "Het is belangrijk om de rust te bewaren en nu geen gekke dingen te doen", aldus Mos, die de kritiek wel begrijpt. "Sprankelend is ons voetbal niet. We moeten meer scoren en snel zorgen dat we het elftal weer aan het voetballen krijgen." Wat hem betreft hoeft trainer Mike Snoei zich geen zorgen te maken. "Ik vind Mike een uitstekende trainer. Binnen De Graafschap heeft hij ook voor veel professionaliteit gezorgd en er zijn weinig trainers die zo veel punten hebben gehaald."

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen