Vermoedelijke opstelling Ajax: Tadic in punt van de aanval

Vermoedelijke opstelling Ajax: Tadic in punt van de aanval

1 december 2020 – Ajax treedt dinsdagavond op Anfield tegen Liverpool aan in een 4-2-3-1-formatie, zo verwacht het Algemeen Dagblad. In de punt van de aanval kiest trainer Erik ten Hag voor Dusan Tadic. De Serviër zal worden geflankeerd door de Braziliaanse vleugelspelers David Neres en Antony.Dat betekent dat Ten Hag ten opzichte van de vorige wedstrijd tegen Liverpool (0-1) een andere variant opteert. Toen koos de trainer voor een 4-3-3-systeem met op het middenveld de punt naar achteren. Mohammed Kudus startte toen als spits. De Ghanees liep vroeg in de wedstrijd een meniscusblessure op en is nog altijd uit de roulatie.

Op Anfield zal Tadic als spits worden geposteerd. Dat gaat ten koste van Lassina Traoré. Net als de vorige wedstrijden speelt Zakaria Labyad als nummer 10. Noussair Mazraoui, Daley Blind en Ryan Gravenberch kampten met pijntjes, maar zullen naar verwachting allemaal aan de aftrap verschijnen. Verder kiest Ten Hag voor de verwachte namen.

Vermoedelijke opstelling Ajax: André Onana; Noussair Mazraoui, Perr Schuurs, Daley Blind, Nicolás Tagliafico; Davy Klaassen, Ryan Gravenberch; Antony, Zakaria Labyad, David Neres; Dusan Tadic

gerelateerd

Meer nieuws

  1. woensdag 27 januari 2021

  2. dinsdag 26 januari 2021