Gisteren gemist: Cambuur en NEC winnen, verlies Leicester City

1 december 2020, 00:30   Bijgewerkt: 30 november 2020, 23:56

In de rubriek 'Gisteren gemist' zet FCUpdate.nl het belangrijkste nieuws van de avond daarvoor op een rijtje. Met een samenvatting van alles wat je allemaal hebt gemist ben je weer helemaal op de hoogte van het laatste voetbalnieuws. Dit waren de belangrijkste nieuwsfeiten op maandag 30 november.

Cambuur slaat gat met concurrenten door kleine zege

Alle concurrenten van SC Cambuur verspeelden afgelopen weekend punten, terwijl de ploeg vrijdag zelf al won van FC Den Bosch. Maandag heeft de formatie van Henk de Jong ook de inhaalwedstrijd tegen Jong PSV winnend afgesloten. Dat ging met grote moeite: 0-1.

Matip traint voluit en geeft Klopp meer opties tegen Ajax

Liverpool lijkt dinsdag tegen Ajax toch te kunnen beschikken over Joël Matip. De centrumverdediger had last van blessuretijd, maar heeft maandag voluit mee kunnen doen op het trainingsveld bij de Engelsen. De kans is dan ook groot dat hij dinsdag kan spelen tegen Ajax.

Leicester verliest van Fulham en laat kans op koppositie liggen

Bij winst op degradatiekandidaat Fulham had Leicester City gedeeld koploper van de Premier League kunnen zijn, maar The Foxes gingen verrassend met 1-2 onderuit. Daardoor blijft de formatie van Brendan Rodgers steken op de vierde plaats.

Ten Hag niet bezig met Liverpool-blessures en wil 'moedig' Ajax

Erik ten Hag hoopt dinsdag met Ajax te profiteren van de personele problemen die Liverpool heeft in de selectie. Het Champions League-duel biedt kansen voor de Amsterdammers, nu de Premier League-kampioen veel spelers mist. Ten Hag, die zelf over een nagenoeg fitte groep beschikt, ziet echter nog steeds een sterke tegenstander.

NEC in topvijf door overwinning op dapper MVV

De tweede overwinning in successie heeft NEC Nijmegen in de topvijf van de Eerste Divisie gebracht. De ploeg won vanavond op eigen veld met 2-1 van MVV Maastricht, dat echter kranig weerstand bood.

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen