Gasperini niet bezig met Ajax: "Alleen aan Midtjylland denken"

30 november 2020, 21:42

Ajax en Atalanta Bergamo weten dat de climax van de Champions League-groepsfase hoe dan ook volgende week zal plaatsvinden. Beide teams staan in de groep op zeven punten en zullen ongeacht de resultaten van dinsdag volgende week gaan uitmaken wie er doorgaat. Atalanta-trainer Gian Piero Gasperini is nog niet met volgende week bezig.

"We moeten alleen met onze eigen wedstrijd bezig zijn", sprak de Italiaan maandag op zijn persmoment. "We hopen dat het volgende week goedkomt, maar daar hebben we nu niets aan. We moeten alleen aan Midtjylland denken. We zullen het zelf goed moeten doen. Zij staan bovenaan in Denemarken en hebben een winnende mentaliteit", aldus de trainer over de puntloze ploeg. "Ik verwacht een moeilijke wedstrijd."

Vorige week won Atalanta bij Liverpool, om vervolgens in de eigen competitie te verliezen van Hellas Verona. "We willen altijd winnen, maar dat is niet makkelijk gezien de wedstrijden tegen Ajax en Liverpool. We spelen wedstrijden altijd om te winnen en willen het altijd zo goed mogelijk doen."

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen