Klaassen ziet huidig Liverpool ook als 'Europees topteam'

Klaassen ziet huidig Liverpool ook als 'Europees topteam'

30 november 2020 – Niet vaak zijn de verwachtingen rondom Ajax tegen een topteam als Liverpool zo hoog als deze week. De Engelsen kampen met veel blessuregevallen en dus wordt een stunt van de Amsterdammers zeker niet uitgesloten. Davy Klaassen ziet echter nog steeds een geweldige ploeg bij de tegenstander."We gaan ze nu echt niet onderschatten", zei de middenvelder maandag op het persmoment. "Ze zijn misschien wat verzwakt, maar er staat nog steeds een Europees topteam." Vertrouwen is er desondanks zeker bij Ajax. "Ik denk dat we in een goede vorm verkeren. We zitten er goed in en zij hebben wat blessures, maar we gaan ze zeker niet onderschatten. Het is druk, maar je speelt bij Ajax om Champions League te spelen. Dan speel je dus elke drie dagen, dat is dan maar zo. Ik denk dat we allemaal heel blij zijn dat we om de drie dagen mogen voetballen. Vooralsnog hebben we ook weinig blessures dus we slaan ons er goed doorheen", zei hij volgens Voetbal International.

Dat Liverpool ondanks de blessuregevallen nog steeds goed presteert in de Premier League en de Champions League, zegt volgens de voormalig Everton-speler alles. "Natuurlijk, ze hebben geblesseerden, onder wie belangrijke spelers, maar ze staan hoog in de Premier League en bovenaan in de groep. Het is een topteam."

Liverpool moet het tegen Ajax doen zonder Thiago, Alex Oxlade-Chamberlain, Virgil van Dijk, Joe Gomez, Trent Alexander-Arnold, Xherdan Shaqiri en James Milner.

gerelateerd

Meer nieuws

  1. dinsdag 26 januari 2021

  2. maandag 25 januari 2021