PEC Zwolle-speler Lam krijgt vijf (!) duels schorsing

30 november 2020, 16:18

Thomas Lam moet de komende vier (!) wedstrijden toekijken bij PEC Zwolle. De centrale verdediger werd afgelopen weekend met een rode kaart van het veld gestuurd bij VVV-Venlo, vanwege zijn slaande beweging richting VVV-spits Giogos Giakoumakis. Ook is één duel voorwaardelijk gegeven, waardoor de schorsing al met al zelfs vijf wedstrijden behelst.

Dat heeft PEC Zwolle bevestigd. Lam mist zodoende de wedstrijden tegen Vitesse, Ajax, Excelsior en FC Emmen, mede omdat hij nog een schorsing voor één wedstrijd voorwaardelijk had staan. Hoewel het een zware straf is, hebben de club en speler het voorstel van de KNVB wel geaccepteerd. Zodoende kan Lam dit kalenderjaar alleen nog in actie komen tegen ADO Den Haag.

Het is een nieuw hoofdstuk in het toch al zo ongelukkige seizoen voor Lam. Tegen AZ werd hij vlak voor tijd weggestuurd met een rode kaart en tegen FC Twente werd hij na ruim een half uur al gewisseld door John Stegeman na twee blunders. Met een doelpunt en de aanvoerdersband nam hij de laatste drie potjes revanche, maar het ging tegen VVV-Venlo mis in blessuretijd. Tegen FC Utrecht werd een rode kaart nog ingetrokken door de VAR, ditmaal werd zijn actie wel bestraft.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen