Wolves deelt inspiratieloos Arsenal volgende tik uit

Wolves deelt inspiratieloos Arsenal volgende tik uit

29 november 2020 – Arsenal blijft maar aanmodderen in de Premier League. Op eigen terrein leed de Londense club zondagavond tegen Wolverhampton Wanderers voor de vijfde keer in zes wedstrijden puntenverlies. De 1-2 zege van Wolves werd ontsierd door een ogenschijnlijk zware blessure van Raul Jiménez.De Mexicaanse topschutter van Wolverhampton Wanderers viel na een kwartier uit. Na een luchtduel met David Luiz bleef Jiménez angstvallig stil op de grond liggen. Na een behandeling op het veld werd hij per brancard van het veld gedragen. Luiz, die ook niet ongeschonden uit het duel kwam, kon de wedstrijd wel voortzetten.

Ondanks dat de schrik groot zal zijn geweest bij de spelers van Wolverhampton Wanderers, kwamen de bezoekers ruim tien minuten na het uitvallen van Jiménez op voorsprong. Leander Dendoncker kopte een voorzet van Adama Traoré tegen de lat en in de rebound schoot Pedro Neto raak.

Lang kon Wolverhampton Wanderers niet van de van de 0-1 genieten, want vlak na het openingsdoelpunt kwam Arsenal op gelijke hoogte. Gabriel Magalhães kopte op aangeven van landgenoot Willian de 1-1 tegen de touwen. De ploeg van trainer Mikel Arteta moest even later weer in de achtervolging na weer een rebound-goal. Ditmaal maakte Daniel Podence 'm.

Hoewel Arsenal in de tweede helft op jacht moest naar de gelijkmaker, speelde het zonder urgentie en creëerde het nauwelijks mogelijkheden. Wolverhampton Wanderers werd zelden in verlegenheid gebracht en hield eenvoudig stand tot het laatste fluitsignaal. Door de nederlaag blijft Arsenal steken op de zeer teleurstellende veertiende plaats. Wolves stijgt naar plek zes.

gerelateerd

Meer nieuws

  1. zaterdag 23 januari 2021

  2. vrijdag 22 januari 2021