Hake: "Leek alsof magneetjes in handschoenen Marsman zaten"

Hake: "Leek alsof magneetjes in handschoenen Marsman zaten"

29 november 2020 – René Hake zag FC Utrecht bijna alles goed doen tegen Feyenoord. Het was niet genoeg, want ondanks een overwicht namen de Domstedelingen 'slechts' een punt mee uit De Kuip.FC Utrecht had Feyenoord de eerste Eredivisie-nederlaag onder Dick Advocaat kunnen toedienen, maar alleen Mark van de Maarel wist het doel te vinden. "Er leken wel magneetjes in de handschoenen van Marsman te zitten. Hij was een sta-in-de-weg vandaag. Dat betekent dat wij niet goed genoeg geschoten hebben", concludeerde Hake voor de camera van FOX Sports.

Welk gevoel overheerst bij de trainer na het gelijkspel in Rotterdam? "Je wilt wedstrijden winnen. Dat is niet gelukt, dus dat is een teleurstelling. Ik heb een goed Utrecht gezien en denk dat wij voor 95 procent de dingen goed gedaan hebben, maar dat heeft uiteindelijk niet de winst opgeleverd."

Elia
Zoals wel vaker dit seizoen moest Eljero Elia zich tevredenstellen met een invalbeurt. "Hij werkt heel hard om ons te overtuigen dat hij moet spelen. Dat is heel mooi, want dat betekent dat ze (Elia en de andere aanvallers, red.) elkaar naar een nog hoger niveau tillen."

Lees ookAdvocaat tilt niet zwaar aan boze reactie Jørgensen

gerelateerd

Meer nieuws

  1. zaterdag 23 januari 2021

  2. vrijdag 22 januari 2021