Vink overtuigd: "Oranje in 2026 wereldkampioen"

29 november 2020, 10:49

Marciano Vink ziet dat het Nederlands elftal een glorieuze toekomst tegemoet gaat. De voormalig verdediger van onder meer Ajax en PSV constateert dat er diverse pareltjes rondlopen die Oranje over een paar jaar bij de hand kunnen nemen. Over zes jaar moet dat zich uitbetalen.

Vink denkt dat de wereldtitel over twee jaar nog te vroeg komt, maar dat er daarna een prijzenregen komt. "Geef het een jaar of zes, dan moeten we kunnen oogsten. In dat jaar kunnen we wereldkampioen worden", aldus Vink bij Goedemorgen Eredivisie. Hij noemt meerdere namen die Oranje de komende jaren aan prijzen moeten helpen. Zo is hij vooral onder de indruk van middenvelders Ryan Gravenberch en Teun Koopmeiners

"Qua talent ziet het er heel goed uit", zegt Vink. Teun Koopmeiners is al anderhalf jaar aanvoerder van AZ. Hij heeft een heel goed gevoel voor het kiezen van positie." Ook Gravenberch kan hem bekoren. "Hij heeft de techniek, het overzicht en de rust. Teves heeft hij een enorme versnelling en een goed gevoel voor positie kiezen. Dat zijn twee spelers waar Nederland echt mee vooruit kan.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen