Pirlo mist Ronaldo: Belangrijke rol in aanvalsspel"

29 november 2020, 10:22

Andrea Pirlo is uiterst teleurgesteld in Juventus. De oefenmeester zag zijn ploeg pijnlijk puntverlies lijden op bezoek bij laagvlieger Benevento. De Italiaan had gehoopt dat zijn ploeg verder zou zijn en het zonder superster Cristiano Ronaldo af te kunnen, maar faalde daar duidelijk in. Ronaldo werd rust gegund en zag zijn ploeg opnieuw averij oplopen in de titelstrijd. 

Er moet een leven zijn na Ronaldo, die met zijn 35 jaar immers langzaam zijn voetbalpensioen nadert. Toch constateerde Pirlo bij Sky Italia dat Juve de Portugees nog niet kan missen. "Real Madrid was afhankelijk van Ronaldo. Het is logisch dat als je zo'n sterke speler hebt, dat hij beslissend is en hij je wedstrijden laat winnen. Maar we zijn niet volledig afhankelijk van hem. Dat neemt niet weg dat hij een belangrijke rol heeft in ons aanvalsspel."

Pirlo legde de vinger op de zere plek. "Als het vuil wordt, dan kunnen we niet meer winnen. We moeten snel groeien op dat vlak, we missen wat persoonlijkheid. We moeten leren van die lastige momenten en beter beseffen wanneer we moet versnellen en wanneer we het tempo juist moeten controleren." AC Milan kan de voorsprong op de recordkampioen vandaag vergroten tot zes punten.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen