Joey Veerman niet vrolijk: "Is ook weinig reden voor"

Joey Veerman niet vrolijk: "Is ook weinig reden voor"

29 november 2020 – SC Heerenveen was zaterdagavond duidelijk de betere ploeg op bezoek bij ADO Den Haag, maar bleef pijnlijk steken op een 1-1 gelijkspel. Dat leidde tot onvrede bij de selectie, die het zichzelf kwalijk nam dat er geen overwinning werd geboekt. Door de remise faalden de Friezen erin om aansluiting te vinden met de bovenste regionen.Nummer tien Joey Veerman stond soms met open mond te kijken. "We krijgen drie keer een corner die we voor leeg doel naast schieten. Dat heb ik nog nooit gezien", aldus Veerman voor de camera van Omrop Fryslan. "Daar is ook weinig reden voor. We hebben er wel vaker last van, maar we zijn er nog niet achter hoe dat komt. Die 1-0 was ook weer zo onnodig. We verliezen een duel aan de zijlijn. Dat kan gebeuren, maar hij loopt zomaar vrij op de keeper af."

Veerman constateerde dat zijn ploeg in een versnelling hoger had moeten spelen. "We nemen te bal te veel aan, waarna we kijken en spelen. Terwijl we achterin en op het middenveld genoeg ruimte hadden om de bal in één keer te spelen. Dat deden we gewoon te weinig." Daar sloot ploeggenoot Lucas Woudenberg zich bij aan. 
Je moet gewoon afdrukken op bepaalde momenten. We speelden best wel dominant, maar zonder echt de trekker over te halen."

gerelateerd

Meer nieuws

  1. woensdag 27 januari 2021

  2. dinsdag 26 januari 2021

  3. maandag 25 januari 2021