Kishna emotioneel bij rentree: "Ik voel me weer mens"

28 november 2020, 22:40

ADO Den Haag - sc Heerenveen in het seizoen 2020/2021 is een wedstrijd die Ricardo Kishna niet snel meer zal vergeten. Niet vanwege de uitslag (1-1), maar omdat de buitenspeler na 1.168 dagen zijn rentree maakte. Hij heeft genoten.

"Het is ongelofelijk natuurlijk, dit is een dag waar ik zolang naar heb uitgekeken", sprak Kishna bij FOX Sports. Hij speelde zijn eerste Eredivisie-duel sinds september 2017, door al in de eerste helft als invaller erin te komen. "Onverwachts viel ik vandaag zo vroeg in. Het is fantastisch natuurlijk als je zo lang niet hebt mogen voetballen. Ik voel me weer voetballer, ik voel me weer mens zoals het eigenlijk heel normaal voor mij hoort te zijn. Het heeft te lang geduurd, maar ik ben er weer. Er zijn zeker dagen geweest dat ik dacht: 'waar doe je het nog voor?' Elke keer ben je zo dichtbij, en dan krijg je weer een terugslag of er gebeurt weer iets anders mis. Ik ben zo blij dat deze dag er nu op zit."

Niet voor niets kon Kishna zijn tranen niet meer bedwingen na het laatste fluitsignaal. "Het is heel speciaal. Op het einde komt het eventjes los. Ik had de emotie eigenlijk voor de wedstrijd verwacht, maar gelukkig kwam het erna."

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen