Wisselvallig Juventus krijgt Benevento niet op de knieën

Wisselvallig Juventus krijgt Benevento niet op de knieën

28 november 2020 – Het blijft uiterst onvoorspelbaar wat Juventus laat zien in de Serie A. Zaterdag heeft de formatie van Andrea Pirlo een misstap begaan op bezoek bij Benevento. Met Matthijs de Ligt en zonder Cristiano Ronaldo eindigde het in 1-1. Daardoor doet Juventus beroerde zaken in de titelstrijd.Het is dus niet zo dat Pirlo het al goed op de rit heeft in de competitie. De start was zaterdag nog wel goed tegen het team van Filippo Inzaghi. Alvaro Morata, de man in vorm tekende na twintig minuten voor de openingsgoal door hard en laag raak te schieten. Zijn poging viel via de binnenkant van de paal in de goal. De man in vorm liet het bij afwezigheid van Ronaldo, die rust kreeg, dus weer zien. De Ligt, die het centrum vormde met Danilo, zag echter dat de 0-1 niet meeging naar de kleedkamer.

Op slag van rust werd het namelijk gelijk. Gaetano Letizia veegde de bal met een volley tegen de touwen. Dat gebeurde op slag van rust en bleek uiteindelijk de laatste goal van de wedstrijd. Juventus oogde ongeïnspireerd en speelde terecht gelijk. Ook de zes minuten blessuretijd hielpen Juventus niet. Morata kreeg nog wel een grote kans, maar kopte naast.

Voor de regerend kampioen is het de tweede keer in drie duels dat er punten worden gemorst. Juventus staat nu slechts vijftiende. Voor Benevento is het de tweede stunt op rij na de zege op Fiorentina van vorige week.

gerelateerd

Meer nieuws

  1. zaterdag 16 januari 2021