Steijn baalt van morsend NAC: "We waren gewoon niet bij de les"

Steijn baalt van morsend NAC: "We waren gewoon niet bij de les"

28 november 2020 – NAC Breda heeft vrijdagavond tegen TOP Oss de slechtste wedstrijd onder de leiding van Maurice Steijn gespeeld. Dat vind althans de trainer van de Parel van het Zuiden. De titelkandidaat in de Eerste Divisie kwam niet verder dan een teleurstellende 0-0 remise.Steijn geeft tegenover BN De Stem aan dat hij de echte passie om te winnen miste bij zijn spelers. "Als je ziet wat voor grote kansen TOP Oss krijgt, dan zijn we gewoon niet bij de les. Bal van de lijn, bal op de paal. Dat mag niet gebeuren", baalt de trainer, die weet dat NAC dure punten heeft laten liggen. "Dit soort missers moet je niet te veel hebben."

Aanvoerder Dion Malone is eveneens kritisch op het optreden van NAC in Oss. "Als NAC kunnen we hier niet domineren en dat moet je wel doen. Het is heel teleurstellend. Je weet dat je deze wedstrijden moet winnen als je mee wil doen om promotie. Dat hebben we in het verleden ook gedaan, al was het niet met goed voetbal. Maar nu trek je 'm niet over de streep, dat is heel zuur. Dat komt hard aan."

NAC Breda steeg ondanks het puntenverlies van de vierde naar de derde plaats. Zondag kan het team van Steijn echter wel worden ingehaald door De Graafschap, dat dan in actie komt tegen FC Eindhoven. De achterstand op koploper SC Cambuur, dat een wedstrijd minder heeft gespeeld, is drie punten.

gerelateerd

Meer nieuws

  1. woensdag 27 januari 2021

  2. dinsdag 26 januari 2021