Klopp hoopt vurig dat Wijnaldum bij Liverpool blijft

Klopp hoopt vurig dat Wijnaldum bij Liverpool blijft

28 november 2020 – De toekomst van Georginio Wijnaldum is ongewis. De dertigjarige middenvelder beschikt bij Liverpool over een contract dat over ruim een half jaar afloopt en heeft nog geen akkoord bereikt over een nieuwe verbintenis. Jürgen Klopp, zijn trainer, hoopt vurig dat hij ook volgend seizoen over Wijnaldum beschikt.In aanloop naar de wedstrijd tegen Brighton & Hove Albion werd Klopp gevraagd naar de toekomst van Wijnaldum bij Liverpool. "Ik zou blij zijn als hij blijft, dat is het enige wat ik erover kan zeggen. Als je naar mijn opstellingen kijkt, zie je dat ik best blij met hem ben", doelde hij op het feit dat de Oranje-international bijna alles onder hem speelt.

"Of Wijnaldum nu in zijn beste vorm verkeert? Dat komt misschien omdat jouw herinneringen niet zo goed zijn", counterde hij een journalist. "Hij speelt altijd goed, daarom speelt hij zoveel. Ik kan me weinig slechte wedstrijden van hem herinneren. Hij is in goeden doen, hopelijk blijft dat zo."

Wijnaldum is de voorbije maanden gelinkt aan onder meer FC Barcelona en Inter. Er zijn echter nog geen knopen doorgehakt, laat Klopp weten. "Zolang er niets is beslist, is alles mogelijk en ben ik positief."

gerelateerd

Meer nieuws

  1. woensdag 27 januari 2021

  2. dinsdag 26 januari 2021

  3. maandag 25 januari 2021