Verbeek mikt op rol in Heerenveen-directie: "Benieuwd naar"

27 november 2020, 15:30

Gertjan Verbeek heeft het trainerschap nog niet definitief vaarwel gezegd, maar hij lijkt in te zetten op een loopbaan in een andere rol. Verbeek wil dolgraag terugkeren bij 'zijn' SC Heerenveen. Het liefst doet hij dat als directielid, nadat hij in het verleden alle functies bij de Friese Eredivisionist al vervulde.

Hij was er tien jaar lang speler, trainde de jeugd, stond als assistent voor de groep en groeide later uit tot hoofdcoach. Wat er nog ontbreekt op zijn rijke SC Heerenveen-cv? Een functie in het bestuur van de Friezen. "Ik word steeds meer benieuwd naar een rol als langemermijnbewaker", bekent Verbeek voor de camera van het Algemeen Dagblad. "Ja, inderdaad als bestuurder."

Bij Heerenveen zou de cirkel voor Verbeek rondmaken. "Uiteraard is dat nog altijd mijn club, ik heb er een verleden van 25 jaar. Ik heb er alles gedaan. In mijn tijd als speler zei ik wel eens dat ik een rol als voorzitter ambieerde. Dat is wel iets wat nu speelt.'' Als coach stond hij tevens aan het roer bij Heracles, Feyenoord, AZ, 1. FC Nürnberg, VfL Bochum en Adelaide United.

Pak 100x je inzet als PSV minimaal 2 keer scoort tegen Heerenveen!

Pak 100x je inzet als PSV minimaal 2 keer scoort tegen Heerenveen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen