Ramselaar over doelstelling Utrecht: "Geeft veel druk"

Ramselaar over doelstelling Utrecht: "Geeft veel druk"

27 november 2020 – De hoge ambities van FC Utrecht konden dit seizoen op het veld nog geen kracht worden bijgezet. Met een negende plaats in de Eredivisie is de start ronduit zwak te noemen. Dat constateert ook Bart Ramselaar, die enorm baalt van de magere prestaties van de afgelopen weken. De middenvelder wijst op het gebrek aan vastigheid."Nee, deze start is zeker niet als gewenst", vertelt Ramselaar voor de camera van FOX Sports. Voorafgaand aan het seizoen werd vol bombarie aangekondigd dat een top drie-klassering zou worden nagejaagd, maar na negen speelronden staat FC Utrecht slechts negende. "We moeten veel beter en dat kunnen we ook. Iedereen moet in de spiegel kijken, te beginnen dit weekend.

Dan wacht het uitduel op bezoek bij het nog ongeslagen Feyenoord. Interim-coach René Hake maalt nog altijd over zijn basisformatie. FC Utrecht moet het sowieso stellen zonder de geblesseerde Willem Janssen, terwijl ook Adam Maher, Sander van de Streek en Tommy St. Jago twijfelgevallen zijn.

Daarom moet Hake opnieuw wijzigingen doorvoeren. "Ik ben blij dat ik alles speel, maar het is nog niet heel erg duidelijk wat onze beste samenstelling is", aldus Ramselaar. "Hoe dat komt? Een trainerswissel, de hoge doelstelling en de druk die dat met zich meebrengt..." Ramselaar geeft aan dat hij merkt dat er veel wordt verwacht. "Zeker, de druk staat er enorm op. Zelf heb ik daar niet zo veel last van, maar op het team heeft het misschien wel effect."

gerelateerd

Meer nieuws

  1. zaterdag 16 januari 2021

  2. vrijdag 15 januari 2021