Malen over afgekeurde goal: "Ik voelde dat het niet klopte"

27 november 2020, 09:51

Donyell Malen vond donderdagavond tegen PAOK Saloniki twee keer het net, maar zijn naam prijkte slechts eenmaal op het scorebord. Het doelpunt dat hij na negen minuten maakte, werd afgekeurd vanwege buitenspel. Een flinke fout van de grensrechter, daar de PSV-spits bij lange na niet buitenspel stond.

"Ik weet niet wat hij (de grensrechter, red.)  zag, ik heb geen flauw idee. Het was balen voor mij persoonlijk, maar ook voor het team", aldus Malen tegenover FOX Sports. De aanvaller protesteerde niet echt. "Ik dacht: als hij vlagt, dan vlagt hij. Ik voelde wel dat het niet klopte. Er is geen VAR, dus wat kan ik doen?"

Vlak na de afgekeurde 1-1 kwam PAOK Saloniki op een 0-2 voorsprong. De Eindhovenaren rechtten vervolgens de rug en wonnen uiteindelijk met 3-2. Malen maakte na rust de winnende goal. "We hadden dit een klein beetje nodig", erkent de spits. "We weten wat we kunnen en dat we een goede teamspirit hebben. Dat het zo uitpakt, is mooi. In het begin moesten we een beetje wennen, maar het begint steeds meer in elkaar te vallen."

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen