Dumfries blij met zege: "Uiteindelijk winnen we verdiend"

Dumfries blij met zege: "Uiteindelijk winnen we verdiend"

26 november 2020 – PSV-aanvoerder Denzel Dumfries was donderdagavond in zijn nopjes met het overwinning van de Eindhovenaren op PAOK Saloniki (3-2). Hoewel het na een kwartier al met 0-2 achterstond, voelde de verdediger vanaf de eerste minuut dat ze beter waren dan de Griekse opponent. "Beide tegengoals waren onnodig, maar uiteindelijk winnen we verdiend."Dat zei hij voor de camera's van RTL 7. Naast de tegentreffer werd ook nog eens een PSV-doelpunt onterecht afgekeurd vanwege buitenspel. Onterecht, zo bleek uit de beelden. "Op het moment zelf dacht ik al dat het onmogelijk was", doelde Dumfries op het buitenspel staan van Malen. Bij het zien van de beelden: "Dit is echt ongelofelijk. Gelukkig bleven we erin geloven."

Vooral in het begin van de tweede helft liet PSV goede dingen zien aan de bal, vond Dumfries. "Na een slechte eerste helft speelden we fantastisch na rust. Daardoor doen we nog volop mee in Europa", weet de PSV'er, die zag dat er twee fantastische teamdoelpunten werden gemaakt en dat was niet zonder reden nadat er afgelopen weekend kritiek was op het samenspel. "We hebben gesproken over hoe we de kansen beter uit kunnen spelen."

Ook Cody Gakpo was zeer blij met de overwinning van PSV en werd voor de camera van FOX Sports gevraagd of hij door zijn goede vorm - die hij nogmaals onderstreepte met een goal - al in beeld kan komen van het Nederlands elftal. "Ik hoop het, maar we gaan het zien", glimlachte Gakpo. "Maar ik denk er niet aan, het is nu nog wel heel veel vooruit kijken."

gerelateerd

Meer nieuws

  1. dinsdag 26 januari 2021

  2. maandag 25 januari 2021