Feyenoord mét Toornstra, Spajic en Jørgensen in Moskou

Feyenoord mét Toornstra, Spajic en Jørgensen in Moskou

26 november 2020 – Dick Advocaat heeft weinig veranderingen in zijn elftal aangebracht voor het uitduel met CSKA Moskou donderdagavond. De ervaren coach heeft ten opzichte van de 3-1 zege in de eigen Kuip drie weken geleden drie (noodgedwongen) wijzigingen doorgevoerd: Bart Nieuwkoop en Nicolai Jørgensen staan aan de aftrap, terwijl Tyrell Malacia en Ridgeciano Haps ontbreken ten opzichte van dat duel. Nick Marsman vervangt bovendien de geblesseerde Justin Bijlow in het doel.Beide backs – van wie Haps de vorige keer fungeerde als buitenspeler – zijn vanwege blessures afwezig bij de Rotterdammers, bij wie Jens Toornstra weer fit genoeg is voor een basisplaats. Zodoende zit João Teixeira, die de vorige keer als enige invaller binnen de lijnen kwam, opnieuw op de bank. Orkun Kökçü, die afgelopen weekend rood pakte maar thuis tegen CKSA Moskou juist nog de score zo fraai opende, heeft een basisplaats.

Lees ook: Feyenoord met geblesseerde spelers naar Moskou

De 3-1 zege op CSKA Moskou in eigen huis zorgde voor grote tevredenheid bij Feyenoord, dat met die winst goede zaken deed in Groep K. De Rotterdammers staan nu derde in de poule, met vier punten. Het is zaak om CSKA Moskou, dat twee punten heeft, vanavond van het lijf te houden. De Russen staan laatste met twee punten en vechten voor hun laatste kans in de groep. Met een remise of zelfs een zege doet Feyenoord helemaal mee en lonkt plek twee of zelfs de koppositie.

Opstelling Feyenoord: Marsman; Nieuwkoop, Spajic, Senesi, Geertruida; Diemers, Toornstra, Kökcü; Berghuis, Jørgensen, Linssen

gerelateerd

Meer nieuws

  1. zaterdag 16 januari 2021

  2. vrijdag 15 januari 2021